Anticelulitni tretmani 2018-02-20T17:49:14+00:00

Smanjenje obujma, preoblikovanje kontura tijela, učvršćenje tonusa kože i redukcija celulita cilj su svih anticelulitnih tretmana. Kako bi postigli željene rezultate, kreirat ćemo za Vas individualni program kombinirajući tehnike i metode kojima se služimo.

Green Press 8

• Aparat za medicinsku ili kozmetičku limfnu drenažu s 2 x 8 izlaza
• Odličan za terapiju limfnih edema različitih vrsta
• Vrlo učinkovita osnovna terapija celulita i dobra preventiva otečenih nogu i proširenih vena

Temeljen na principima ručne limfne drenaže, pomoću manšeta, s pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, omogućuje da se pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjica i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj.

Aparat nudi odličnu prevenciju i dobru kurativu.

Iskazao se kao nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita – od blagog edematoznog do teškog cikatrizacijskog. U kombinaciji s ostalim kozmetičkim metodama (elektroterapija, vakumska masaža, ručne tehnike masaža, preparativna  kozmetika) daje uvijek izvrsne rezultate.

Ovisno o indikaciji i stanju kojeg tretiramo, može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim aparatima i tehnikama.

Blagotvorno djeluje na:
• lošu prokrvljenost tkiva – posebno nogu, stražnjice i trbuha
• nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, koji podražuju tkiva i uzrukuje njegove promjene u manje kvalitetno vezivo
• punjenje i povećanje volumena masnih stanica
• oticanje nogu
• celulitne promjene kože i podkožja
• pojavu novih ili pogoršanje postojećih proširenih vena

Body energy (aparativno oblikovanje tijela)

Razvoj tehnologije i napredna znanja rezultirala su stvaranjem Body Energy-ja, najcjelovitije aparativne metode za oblikovanje tijela koja istovremeno koristi tri poznata rješenja u području elektrostimulacije tkiva (trake, pločice i samoljepive pločice za jednokratnu uporabu).

Body energy stvara i prenosi «kvadratne valove» slične strujama kojima organizam osigurava pravilan rad organa (tzv. bio struje) pa je metoda potpuno sigurna, neagresivna i učinkovita.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana u smanjenju obujma, a personalizirani programi dat će zamjetan rezultat na učvršćenju mišića, poboljšanju cirkulacije, drenaži nakupljene međustanične tekućine i masti.

Vakumska masaža tijela

Aparativna je tehnika poznata pod nazivom radijalna endodermoterapija a temelji se na učincima intermitentnog vakuma –  izmjenjivanje razdoblja aktivnog podtlaka i razdoblja mirovanja. Značajno poboljšava propusnost kapilara što povećava dotok prirodnih hranjivih tvari, kisika, oligoelemenata i vlastitih enzima u stanice kože. Poboljšava se hidratacija ekstracelularnog matriksa što dovodi do aktivacije fibroblasta i rasta novih stanica. Popravlja se struktura kolagenih i elastičnih vlakana, a istovremeno se poboljšava i tonus mišića.

Rezultat je čvršća koža bez estetskog nedostatka «narančine kore».

Body wrapping

Ova poznata metoda koristi termo aktivne sastojke profesionalnih preparata čija je apsorpcija pojačana zagrijavanjem. Rezultat je drenaža nakupljenih tekućina, otapanje masnoća, poboljšanje teksture i tonusa kože te smanjenje obujma.

Anticelulitna masaža tijela

Uz aparativne metode oblikovanja tijela nezamjenjiva je i anticelulitna masaža, kombinacija manuelnih tehnika koje učinkovito djeluju na uzroke nastanka celulita – lošu mikrocirkulaciju, nakupljanje međustanične tekućine (edeme) te mobilizaciju i grupiranje masnih stanica u potkožnom tkivu (izgled «narančine kore»).