Masaža 2017-04-07T20:31:05+00:00

Masaža predstavlja najugodniji i siguran put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja.

Ime joj potječe od arapske riječi massa što znači dodir. Poznata je otkad postoji i čovjek, a spominje se još u drevnim kulturama.

Masažom podrazumijevamo primjenu sustavne manipulacije mekih tkiva kao i djelovanje na određene refleksne zone u terapijske svrhe, odnosno na uravnoteženje rada organa i/ili organskih sustava. Iako danas postoje različiti aparati za masažu, stručna ručna masaža je zasigurno jedna od najučinkovitijih terapijskih metoda.

Masaža može predstavljati tretman opuštanja, osnovnu terapiju ili biti nadopuna drugim terapijama kod određenih smetnji.
U masaži ipak mora postojati nešto osobito. To je umjetnost i jedinstvo dodira kojim prenosimo ne samo svoje znanje i vještinu već ljubav i posvećenost osobi kojoj je pružamo.

S IN BEAUTY tim educiran je za primjenu niza profesionalnih masažnih tehnika (gestal tehnika, haubold tehnika i tehnika male konstrukcije, sportska masaža ili neuro-muskularna tehnika, vezivno-refleksna masaža, etc) koje odabiremo i kombiniramo individualno za svakog pojedinog klijenta prema stanju, potrebama i rezultatima koji su nam cilj.