O nama 2017-04-05T10:13:26+00:00

Želimo Vam dobrodošlicu na S IN BEAUTY stranicu.

Kao majstor kozmetike s dugogodišnjim iskustvom, s puno ljubavi i predanosti prema struci i klijentima

vodim ovaj salon već 11 godina. Biram tretmane i preparate koji su u službi zdravlja i prirodne ljepote.

Za svoje klijente biram najbolje, biram učinkovitost.

Otkrije i zadržite svoju ljepotu.

Energija je tamo gdje je ljepota.

 Sanja Maržić, majstor kozmetike

Kozmetički salon S in Beauty posjećujem već dugi niz godina. Ono što bih prvenstveno htjela pohvaliti je kvalitetna usluga, što podrazumijeva visoke standarde higijene (moram napomenuti da je to meni jako bitno s obzirom, da mi je imunitet narušen), individualan pristup svakoj klijentici.

Stručnost i znanje koje g. Maržić posjeduje proizlazi iz njenog dugogodišnjeg rada i stalnog usavršavanja. Ugodan i topao ambijent, te ljubaznost cijelog tima zavrjeđuje čistu peticu. Ono što moram dodati je da salon S in Beauty posjećuju i moji sinovi, te suprug.

Nadam se da će mnogi koji budu ovo čitali, postati novi klijenti.

Suzana Osrečak, dr. Vet. med
Poduzetnica, 53 god.

Već dugi niz godina klijentica sam salona S IN Beauty. Individualni i holistički pristup kozmetičarke i vlasnice salona S IN Beauty, gospođe Sanje Maržić, zadovoljit će i najviše zahtjeve i standarde. Pregledom stanja i tipa kože, gospođa Sanja predlaže najbolju kombinaciju s ciljanim tretmanima uz uporabu najkvalitetnijih  proizvoda.

Cjeloživotno obrazovanje i kontinuirani profesionalni razvoj omogućuje gospođi Sanji uvođenje kvalitetnih, suvremenih vrsta beauty tretmana lica, različitih vrsta masaža te konkretnih savjeta i edukacije klijentica o pravilnoj i uravnoteženoj prehrani.

Kozmetički salon S IN Beauty je više od salona za njegu lica i tijela. To je mala oaza opuštanja i odmora za duh i tijelo koju treba posjetiti i doživjeti!

Vlatka Husetović, 50 god.
Profesorica kemije i biologije

Ponekad je teško dati točan odgovor kao na ovo pitanje: zašto dolazim u kozmetički salon S In Beauty. Prije više od deset godina počela sam dolaziti u salon. Što me je to zadržalo do danas?

Moram priznati kao prvo povjerenje, iskrenost i neposrednost vlasnice salona gospođe Sanje Maržić. Svojim profesionalnim znanjem, suverenošću kojom vlada u kozmetičkom tretmanu zadivila me je odmah na početku. Nisam niti malo pogriješila u svojoj procjeni. Kad god bih došla atmosfera je bila ugodna, relaksirajuća, vedra. Nikad nije pogriješila u odabiru glazbe koju volim. Time bi pokazivala da pamti sve što klijent želi. Uvijek bih na odlasku poželjela opet se vratiti.

Često sam se pitala što je to tako posebno: pozitivna energija, vedrina, ljubaznost, zahvalnost. Sve od toga, baš tako. Posebno me oduševljava znatiželja vlasnice za novim tretmanima, novim edukativnim programima i znanjem, koje usvaja s lakoćom. Na svako pitanje o novostima u kozmetici s radošću i zanosom odgovara. Eto i to je još jedan razlog više za posjet ovom predivnom salonu.

Fatima Hamzić
bacc.med.techn

Zašto uvijek iznova odabirem Sanjin salon?

Jednostavno. Zato što svim mojim potrebama odgovara u jednom tretmanu. Nemam omiljeno vino, ne držim se istog brenda čokolade, moja odjeća je različitih “imena”. Ali kozmetičarka je u mom životu konstanta već godinama. Osobni pristup, intimni razgovori i opuštajuća atmosfera u salonu S IN Beauty učine da se nakon depilacije osjećam kao nakon kave s frendicom.

Osim toga, osjećam njenu prisutnost, stručnost i pravu ljubav prema poslu, zbog čega se uvijek iznova vraćam. Moje noge nikad nisu bile glađe a nakon masaže kod Sanje, mogu osvojiti svijet. Rijetki su saloni gdje se osjećaš poput princeze, a ovo je definitivno jedan od njih.

Ivka Armanda Todorović
Mama i poduzetnica, 33 godine

Dolazim u salon S in Beauty radi kvalitetne i postojane usluge. Dugo godina sam klijentica salona i nemam ga namjeru mijenjati. Sanja je profesionalka koja odlično odrađuje svoj posao.

Monika Lelas Halambek (39 godina)
Urednica i voditeljica na Hrvatskom radiju (2. program)
 

Ja dolazim u kozmetički salon S IN Beauty, jer želim da mi lice bude čisto, bez mitesera i bez upala. Nakon svakog čišćenja sam zadovoljna. Malo me boli, ali je vrijedno toga.

Tara Žeravica
OŠ Dragutina Domjanića, 7.a

U salon S IN Beauty dolazim iz više razloga. Osoblje je vrlo stručno i ljubazno, a atmosfera ugodna. Mojem licu se pristupa individualno. Uz savjete zajedno odlučujemo što je za mene najbolje.

Klasičan tretman lica uz ostalu ponudu je odličan. Ono što je meni jako važno da nakon čišćenja lica nema  tragova istiskivanja, izgledam svježe i njegovano.

Tina Borelli Tkalčec, mag.prim.educ
Učiteljica OŠ Dragutina Domjanića, Gajnice

Kod Sanje odlazim već 10-ak godina…privukla me njezina osobna jednostavnost i diskrecija, a dugi niz godina me zadržala profesionalnost, temeljitost, dobra energija…jednostavno se osjećam ugodno i zadovoljno dobivenim.

Ana Duvančić, 43
Ekonomist

Već 9 godina sam Sanjina redovna klijentica. Došla sam na preporuku. Sanja je odmah bila konkretna što se tiče mog problema (akni uznapredovaloj fazi) i rekla da moramo prionuti rješavanju temeljito i strpljivo.

Riješila je moj problem, a ja sam stekla u nju povjerenje i svakome tko me upita je od srca preporučim. Zahvalna sam joj za sve savjete i dobre namjere. Uz to sve, lako se dogovorimo za termin.

Ana Knežević
dipl.ing.matematike