Pravila korištenja 2018-05-22T16:15:50+00:00

Privatnost
Web stranica S IN Beauty poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Web stranica može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice (isključivo podaci o računalu i podaci o internet provideru). Ove podatke web stranica koristi kako bi imala informacije kojima bi poboljšala web stranicu i svoje sadržaje dodatno usmjerila i prilagodila publici koja ju posjećuje.
Web stranica se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala.

Vaše e-mail adrese
Web stranica pohranjuje vaše e-mail adrese koje ste dobrovoljno dali prilikom upisa u našu newsletter listu. Web stranica koristi vaše e-mail adrese za slanje newslettera putem newsletter management softvera, i to samo onih za koji ste se prijavili da ga želite primati u vaš elektronički sandučić. Vi se možete ispisati iz newsletter liste u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga bez ikakve nelagode ili grižnje savjesti. Ukoliko budete imali bilo kakav tehnički problem pri ispisivanju iz newsletter liste, ne oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila u bilo koje doba i naš tehnički odjel će vas odmah ispisati iz newsletter liste ukoliko to sami ne uspijete putem ponuđenih linkova za ispis. Ukoliko opet poželite biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na našoj web stranici.

Ispisivanje sa mailing liste
U našoj newsletter listi ispisivanje iz mailing liste je vrlo jednostavno. Dovoljno je da potražite link za odjavu koji se nalazi pri dnu naših newslettera i u dva koraka se ispišite sa mailing liste.